e mag

">

vineri, 1 aprilie 2011

Femeia si fotbalul

Multi barbati se plang de faptul ca femeile nu sunt interesate de fotbal, ba mai mult, le bruieaza partidele preferate. Cand gasesc o femeie care stie echipele din divizia A, eventual programarea meciurilor, li se pare minunea secolului. Ei bine, urmatoarea femeie bate multi barbati in materie de jonglerii cu mingea. Deci, dragi barbati, nu disperati! Trebuie doar sa luati un avion spre Tanzania.

8 comentarii:

  1. Mihaela, tu cand faci asa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Michael Jackson a considerat ca-si depaseste conditia de negru si devine `altceva`, apreciat mai mult. cel mai inalt jucator de baschet este un chinez, golful( jocul albilor din inalta societate) este dominat de Tiger Woods, in Mbi un pitic face ravagii, Eminem , cel mai bun in muzica hip-hop si nu in ultimul rand femeile care se chinuie sa aiba abilitatile barbatilor. barbatii au vrut sa fie femei si au devenit gay sau metrosexuali. problema este ca un om normal la cap se intreaba de ce toate categoriile astea manifesta anomalii, tanjind dupa laurii breslei, incercand sa imite omul perfect? exceptia care intareste regula demonstreaza ca o femeie poate jongla: in mintea unor femei asta e o victorie. barbatul nu-si doreste o femeie care sa aprecieze sportul ci una care sa fie indulgenta cu mendrele lui. e la fel de dizgratios un barbat machiat cum e o femeie care jongleaza cu mingea! totusi sa pastram distanta intre sexe, sa ne definim natura fara sa acaparam abilitati ce nu se cuvin! sa apreciem feminitatea la fel de mult cum apreciem faptul ca barbatia e o virtute. fa un articol pe tema asta la naiba! de ce femeia nu mai este mandra de ce este? de ce cauta sa fie egala in putearea fizica atunci cand detine suprematia gandurilor? de ce cauta faima cand tot farmecul este sa fie vulnerabila? de ce este o competitie intre sexe cand am fost lasati pe pamant sa ne completam? e ca si cum mintile inguste nu vor sa priceapa ca Dumnezeu nu e barbat sau femeie , alb sau negru, in timp sau partinitor! oricum, cine nu este mandru de conditia lui, isi pierde demnitatea!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca ar fi mai mult decat plictisitor sa avem o societate plina de femei vulnerabile. in plus, cred ca cele din Tanzania numai timp sa fie vulnerabile nu au. mie nu mi se pare dizgratios ca o femeie sa jongleze mingea, ba chiar am cunoscut de curand o fata foarte simpatica ce este in echipa feminina de fotbal. tu propui ca tiger woods sa fi cantat hip-hop, eminem sa fi jucat sah, etc. de ce te cramponezi in halul asta de prejudecati? dupa ce scrii, ar insemna ca esti o persoana care toata viata s-a incadrat dupa norme si le idolatrizeaza. insa am o vaga impresie ca esti tocmai invers. femeia trebuie sa se autodepaseasca si trebuie sa aiba langa ea un barbat care sa aiba aceeasi dorinta. ceilalti...sa ramana in societate despre care am invatat la scoala in opera Ion, daca nu sunt in stare sau nu doresc sa evolueze.

    RăspundețiȘtergere
  4. tocmai tu te-ai gasit sa-mi vorbesti mie de prejudecati :-J sunt legi ale firii ce nu se merita incalcate si cred ca cineva trebuie sa se depaseasca pe sine in ceva constructiv. hai sa vedem care scuipa mai departe doar ca sa-mi demonstrezi ca ai niste abilitati asemanatoare cu spiritul de animal al barbatului. presupun ca din cauza faptului ca esti ingusta la minte , sunt singurul care mai indrazneste sa lase comentarii pe blogul tau. tu nu ai procesat nici 5 % din mesajul meu dar, dar ca intotdeauna interpretezi superficial ca sectantii ideile mele. doar am facut niste constatari. e cel putin paradoxal ca lucruri total ezoterice pentru o anumita categorie
    ( negri, albi , scunzi , inalti , femei, barbati) devin puncte forte , din nevoia de a demonstra ceva, sfidand cultura naturala din care fac parte! nu am dat in cap ci doar am constatat unele lucruri evidente. cat despre fiinta asta in fusta care jongleaza ,numai o feminista ipocrita ca tine poate numi asa ceva evolutie! e ultima oara cand iti mai scriu pentru ca m-am lamurit de capacitatea ta de comunicare in conditii normale! crede-ma! nu tot ce spun vizeaza contradictie! oricum, ti-a trebuit multa minte sa consideri evolutie orice ciudatenie iesita din comun considerand inapoiat orice spirit conservator? emani pe aici teorii de duzina si cand isi spune cineva parerea sari la gat ca turbata! asociindu-l pe eminem cu sahul ti-ai dat arama de rasista pe fata pentru ca in subconstientul tau a fi alb e direct proportional cu inteligenta si jocurile mintii. daca citeai mai atent mesajul , poate pricepeai ca tot ce am spus e altceva: nimic nu ma mira in conditiile cand mai sus mentionatii depasesc bariere trasate aproape fizic. oricum as prefera sa pastram identitatea dintre sexe si prin atitudine , ocupatii , nu doar prin aspectul fizic. de asta se apropie sfarsitul lumii , pentru ca intra in moralitatea de baza a fiecaruia ideea ca modernismul e evolutie. in schimb tu imi vorbesti de `free mind` cand stii foarte bine cam ce conceptii de baba se rasfrang asupra mea din partea anturajului tau cu tine-n frunte! mai taca-ti floeanca! esti penibila!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stii sa jonglezi cu mingea, nu inseamna ca stii si fotbal...savy?

    E distanta mare pana acolo... .eu nu prea reusesc sa jonglez cu mingea, dar joc destul de bine fotbal...Savy? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. nu stiu cum dintre toti de pe blogul asta, TU esti tot timpul nemultumit de capacitatile mele de a scrie. nu sunt pe masura ta, te rog sa iti cauti alt loc unde sa iti manifesti nemultumirile. daca mai vad cuvinte licentioase, demne de anturajul tau, pe blogul meu, ti le voi sterge fara drept de apel. deja am inceput. din respect pentru cei care intra aici ca sa se binedispuna, eu trebuie sa ma asigur ca nu las comentarii presarate cu semne si cuvinte licentioase. insa, m-am mai linistit, ai spus ca e ultimul comentariu pe care il lasi. in alta ordine de idei, faptul ca imi citesti blogul, nu este caritate, pentru ca nu am 1 vizitator pe zi. pot merge mai departe cu cei care il viziteaza din placere, nu din caritate. imi cer scuze pentru cei care trebuie sa vada tot timpul cum ma justific mereu in fata unei persoane etern nemultumite. sper ca acest dialog sa se incheie aici, chiar as fi recunoascatoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ al doilea anonim: cred ca a sti sa jonglezi cu mingea implica a sti fotbal cat de cat, pentru ca altfel, de unde ai sti ce se face cu minge?
    insa, cum zici si tu, silogismul invers e fals, deoarece poti sti fotbal fara sa jonglezi cu mingea. Nu pricep ce e Savy:D

    RăspundețiȘtergere
  8. nu e singura femeie ce poate jongla, femeile sunt deseori desconsiderate degeaba..de asta e fotbalul feminin (unde 10 din 5 pase sunt greșite)

    RăspundețiȘtergere