e mag

">

luni, 6 decembrie 2010

Seamana dar nu rasare: Delia Matache vs Laura Cosoi



Cand eram mica aveam dificultati in a face diferenta intre Adrian Nastase si Petre Roman sau intre Pamela si Suellen, din Dallas. Cu timpul am crescut, am devenit o devoratoare de TV si bineinteles, nu mai am probleme de genul. Insa nu pot sa nu remarc faptul ca multe persoane seamana intre ele.
Primul caz pe care vi-l aduc in prim plan este cel al Deliei Matache si al Laurei Cosoi. Aceasta asemanare nu a fost observata doar de mine, deoarece chiar Delia declara la filmarile unui videoclip ca unele persoane de pe platou spuneau ca Laura Cosoi s-a vopsit si s-a apucat de cantat, confundand-o, bineinteles cu faimoasa cantareata ce purta o peruca neagra. Probabil culoarea si dimensiunea ochilor, uneori si culoarea parului, le face sa semene, cel putin in viziunea mea.
Voi ce parere aveti? Seamana cele doua sau este de vina din nou sindromul Nastase-Roman?:P

8 comentarii:

  1. Vezi asta:
    http://totallylookslike.icanhascheezburger.com/2010/10/08/rhona-mitra-christina-cox/
    Site-ul are multe exemple.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult. Frumos site, dar bineinteles, eu nu ma pot documenta precum ei. La mine e doar o categorie de articole pe blog. In plus, nu prea imi place sa iau lucruri de-a gata. Insa multumesc din nou

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi se pare ca cele doua seamana foarte tare! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am observat asemanarea la un moment dat am crezut ca sunt una si aceeasi persoana dar acum mi-am dat seama ca sunt total diferite!
    :->;))

    RăspundețiȘtergere
  5. de multe ori le-am confundat. au acelas zambet :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact ... au acelasi zambet ... ma uitam recent la videoclipu lu Bibanu Mixxl cu Puya si Dely- Gone ... si ea apre cu ochelarii aia de soara la inceput in primu minut ... si am pus pauza si cam cautat o poza cu Laura Cosoi ... si am gasit una la fel cu ea si ochelari de soare ... deci is exact la fel ...

      Ștergere