e mag

">

vineri, 31 decembrie 2010

Monica Columbeanu vs Anne Hathaway



Ieri, in timp ce priveam filmul Valentine's day (da, stiu ca e relativ vechi:p) mi s-a parut ca cele 2 seamana. Ca o fi forma sprancenelor, ca o fi buzele senzuale, cert e ca mie mi se pare ca ele sunt aidoma. Daca ar avea si aceeasi culoare a parului, sigur paparazzi ar fotografia-o pe Monica din greseala pe strazile Hollywood-ului:p.
In alta ordine de idei, despre Monica, doar de bine. Are aceeasi varsta ca mine, bineinteles cu o traiectorie diferita, dar deloc de condamnat. Daca atunci cand aveam 18 ani eram oripilata de gestul ei de a se casatori cu un om mai in varsta, neputand concepe o astfel de relatie, timpul m-a determinat sa fiu mai indulgenta. Nu putem sti ce e in sufletul unei femei. Aceeasi diferenta de varsta a fost si intre Oana si Viorel Lis si dupa ani si ani nu s-au plictisit unul de celalalt, chiar daca noua ne provoaca uneori spasme stomacale.
Monica Columbeanu a evoluat. Chiar daca s-a casatorit din bani, trebuie admirat progresul ei. Si Bianca Dragusanu este faimoasa unui barbat, dar desi se invarte de ceva timp in lumea buna, se observa ca a reusit sa se rafineze.
Voi ce credeti? Seamana Monica cu Anne?

Un comentariu: