e mag

">

miercuri, 1 decembrie 2010

La multi ani, Romania!


Probabil va intrebati cum de eu, unul dintre cei mai impatimiti fani ai Romaniei nu am postat nimic de 1Decembrie. Raspunsul: M-a dat peste cap vremea rece.
Insa, daca anul trecut va spuneam ca mi-am afisat mandra steagul la fereastra, anul acesta cineva mi-a luat-o inainte, si anume, mama.
Steagul a stat mandru la una dintre ferestrele noastre. Este deja al treilea an cand sarbatorim in acest fel ziua nationala, chiar daca intre timp am schimbat domiciliul.
Recunosc ca a fost o zi in care am vegetat, dar ma bucur sa vad ca macar in familia mea am schimbat ceva: daca la inceput mama spunea ca ea nu pune steag in fata casei pentru ca lumea va spune ca e un partid sau o institutie, anul acesta mi-a luat-o inainte.
Ce am facut eu anul acesta sa promovez imaginea Romaniei? Destule, zic eu,zic si altii si nu ma voi opri prea curand si asta nu pentru ca sunt naiva si vad doar partea plina a paharului, ci pentru ca de promovarea lucrurilor negative se ocupa cu patima altii.

3 comentarii:

  1. Romania zilelor noastre nu merita nici un cuvant frumos. Tot respectul pentru inaintasii nostri.

    Cine este de fapt Romania? Poporul roman? Spatiul geografic al Romaniei? Politicienii?
    Daca Romania inseamna poporul roman sau politicienii, nu am nici un pic de respect pentru aceste doua categorii, cu mici exceptii...

    Pentru mine 1 decembrie este o zi ca oricare alta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine este un motiv de a ma intoarce in trecut, cand eram indrumata sa respect tara.

    RăspundețiȘtergere
  3. LMA Romania !!!
    cu toate ca e vai de capu ei :))

    RăspundețiȘtergere