e mag

">

duminică, 19 decembrie 2010

Cainele lui Mircea Badea

Sau a multor romani. Nu vreau sa fac politica pe blogul meu, dar nu e asa ca e adorabil?
Cred ca imi voi educa si eu cainele sa refuze unele lucruri si sa faca 2 pasi inapoi cand va auzi numele unor persoane. Cine se simte?

8 comentarii:

  1. Duamni da ce veche e faza asta :)) a devenit penibila intre timp...
    Abia acum ti-a venit pe frecventa?

    RăspundețiȘtergere
  2. da, acum mi-a venit pe frecventa. daca pentru mine e ceva nou, poate e si pentru altii. intre timp, invata sa scrii nitel:P

    RăspundețiȘtergere
  3. acum o vad prima oara. e tare faza! cat despre faptul ca nu scrie anonimul corect , cred ca nu esti in stare sa primesti o critica. `duamni` suna bine si intentionat a scris asa. nu-ti trada firea de snoaba iritata!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu era vorba de duamni. era vorba de cuvantul dar schilodit si transformat in da. oralitatea i-o lasam lui Creanga. Cred ca am demonstrat ca sunt in stare sa primesc critici, dar de la cine are dreptate. Iritata...sunt. Viata nu e intotdeauna cum ne dorim. Dar snoaba..nu cred. Desi se poate divaga mult si pe seama acestui cuvant.
    Ia si de la Basescu!

    RăspundețiȘtergere
  5. n-ai priceput ce a zis omul? revino-ti ca nu suntem la cenaclu!

    RăspundețiȘtergere
  6. dar unde suntem? pe maidan? nu am nimic cu omul. cred ca incep sa am cu tine

    RăspundețiȘtergere
  7. pe un blog cel putin mediocru, unde ai grija de apostroful lipsa al unui individ care prefera sa scrie cum vorbeste. e de preferat sa te preocupi de calitatea indoielnica din articole. te salveaza clipurile cat de cat interesante ( dar care nu sunt meritul tau) insa comentariile tale sunt fleashca!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am studii in domeniu si nu am mari pretentii de jurnalist. Daca intri pe acest blog datorita clipurilor, voi avea grija sa iti livrez mai multe, desi nu sunt obligata sa fac nimic, atat timp cat nu va bombardez cu reclame din care sa iau bani. Este o activitate voluntara a mea pe care o desfasor asa cum doresc eu. Daca esti mai breaz, fa-ti blogul tau. Este gratis si sunt convinsa ca sunt multi care vor sa se infrupte din comentariile tale de mai putina fleashca decat ale mele! Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere