e mag

">

sâmbătă, 12 februarie 2011

De-ar fi sa vii

Mihaela Runceanu, o artista cu o voce nemuritoare, a avut viata curmata inainte de vreme. Chiar si asa, a lasat in urma sa mai mult decat altii ce au trait 100 de ani. Dovada sunt nenumaratii artisti care ii canta melodiile. Va invit sa urmariti interpretarea regretatei Mihaela Runceanu, a Andrei, Adrian Minune si a lui Naomi:-" Nu ma bateti pentru ce-a de-a patra prezenta pe blog. In defintiv, este o persoana muncitoare.
Mihaela Runceanu

Andra

Naomi

Adrian Minune


Va mai aduc in prim plan si interpretarea Cristinei Vasiu:

11 comentarii:

  1. a 4-a prezenta doar? dar ce ne facem cu neterminatul ala sufocant de adi minune? sa incluzi rapanu ala sau alt manelist retardat in randul artistilor e sacrilegiu! ei lei lei lei , noi avem valoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce? pentru ca e manelist? sau rrom? ca persoana nu ma convinge deloc, chiar m-a dezamagit, insa ca posibilitati vocale chiar trebuie blamat? eu cred ca am evoluat ca gandire pentru a nu discrima doar pentru ca apartine grupului manelistilor. il critici cand canta despre bani si valoare..dar sincer mi se pare ca nu face de ras melodia Mihaelei Runceanu

    RăspundețiȘtergere
  3. a fi artist nu inseamna a avea voce. intreci orice masura cand incluzi mormanul ala de prostie in randul artistilor. e un hot penal ce fura pana si folclorul romanesc pentru a profita de cultura muzicala indoielnica a pulimii din romania! daca tu vrei sa promovezi prostia si prostul gust, te rog sa nu mai faci polemica! te injosesti pe tine cu remarcile astea. nu e vorba de rasism sau manele , ci de o persoana similara cu a4-a! de ce ai exclus naomi? ai ceva cu travestitii , bisexualii sau homosexualii? e acelas lucru, doar ca intr-o parte e parerea ta , in cealalta e a mea si simti nevoia sa ma contrazici. tu consideri interpretarea lui ok? cred ca ar trebui sa te limitezi la faptul ca-ti place tie. nu e universal valabil si nu tot ce spui tu e tocmai adevarat. faci pe obiectiva pe aici, dar de fapt totul trece prin prisma ta de gandire si gust! asculta copilu de aur pana am sa te opresc eu! dar vezi ca suporti si pacatul asta periculos , facand propaganda unei nonvalori si poate mesajul tau va indoctrina 1000 de creduli, ce vor considera nobil si stilat sa asculte salam guta si copilu de aur. daca ai constientiza ca bunul gust si arta in sine se construieste si se finiseaza in functie de anturaj si propaganda, ai intelege cat rau faci. rromii discriminati? discriminati pozitiv, da! te-a dezamagit `artistul` asta? tu dezamagesti ca ai avut asteptari de la asa scursura!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am nimic cu Naomi pentru ca e travestit, ci pentru ca de multe ori a cazut in ridicol. mai mult, mi se pare ca interpretarea aceasta nu i-a facut cinste. cat despre adrian minune...este printre putinii pe care ii ascult din grupul manelistilor (ascult insemnand o data pe an si nici atunci). nu am spus ca e artist. insa pune pe oricine sa asculte aceasta melodie si iti va spune ca este interpretata onorabil. ca persoana nu ma convinge, dar multi alti cantareti au caractere indoielnice, dar sunt in stare sa separ cariera lui de comportamentul lui. vrei sa spui ca toti cei pe care ii asculti tu canta doar pe scena Scalei din Milano? in continuare nu vad de ce esti asa de pornit impotriva lui. si da, ma limitez la ce imi place mie, pentru ca e blogul meu si nu pretind ca e regula general valabila. chiar ma magulesti cand spui ca as fi formatoare de opinie. daca tu crezi ca alte persoane ar trebui promovate, fa-ti frumusel un blog si posteaza acolo ce stiluri muzicale vrei. eu cred ca am promovat genuri muzicale diverse si tu sari ca ars la auzul unei manele. nu dai play pe butonul lui si gata

    RăspundețiȘtergere
  5. delirezi doar ca sa-mi pui pumnul in gura! citeste-ti articolul sa vezi cand i-ai facut pe toti artisti. a cazut naomi in ridicol direct proportional cu manelistu tau stimat! o dai in extreme doar ca sa contrazici? tu nu vezi ca e gresit cum gandesti? pe cat de rea e mahalaua pe atat de rea e si scala din milano plina de impaiati snobi care o dau in abstract in virtutea inertiei, in lipsa de inspiratie! e penal si copilul de aur si mariana nicolesco doar ca unu reprezinta pleava sociatatii, cealalta reprezinta cretinii ce au impresia ca-s mai interesanti si din asa zisa inalta societate. ce au in comun? prostia! voci au ambii dar zgarie pe creier. ambii nu stiu sa citeasca o partitura dar dau din dramba ca ghitza pe mirishte in urma oilor! ipotetic spuneam ca esti formatoare de opinie! cred ca mi-as lua gatul instant daca tu ai avea atata putere sa imprastii la scara larga asemenea bazaconii! e penaaaaaaaaaaaaaaaal!

    RăspundețiȘtergere
  6. P.S Virgula dupa vocativ? poate te abtii de la nimicuri si te concentrezi pe stalcirea limbii romane de catre tine si explici la un agramat ce nu pune o virgula pe un blog ce inseamna a discrima! beam cateva beri pana acum daca primeam cate un ban pentru fiecare duma a ta! sau tu cand nu ai argumente , deodata pui accent pe limba romana si exprimare? asta e forma la infinitiv la tine pentru verbul a discrimina?=)) nici macar nu te poti scuza ca ai papat litere :))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Neko: *discrimina.
    @anonim: eu cred ca e evidenta natura greselii mele si natura greselilor tale.peace

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca suferi tare! e greu sa privesti realitatea cand esti invatata doar cu zambete false si cu remarci pozitive! am iritat primadona=))

    RăspundețiȘtergere
  9. si e evidenta diferenta greselilor: ai mare dreptate! sa nu pui virgula e pura comoditate. sa schimonosesti forma unui verb e de rasul curcilor!
    PEACE! Yo maaaan! I`m neko from the quarter!

    RăspundețiȘtergere
  10. :))

    O god ce discutii gen ziarul libertatea :))

    Noroc cu optiunea de a ramane anonimi, ca altfel nu mai eram asa de cocosi....

    RăspundețiȘtergere
  11. nu imi dau seama ce inseamna discutii gen libertatea:) pls elucideaza-mi misterul:d

    RăspundețiȘtergere