e mag

">

miercuri, 9 februarie 2011

Ce putem darui de Sf.Valentin?


Saptamana viitoare nu va mai ploua cu soare, ci cu iubire!
Se duce de cativa ani o lupta anti Cupidon. De ce? Probabil pentru ca cei care au imbratisat primii sarbatoare Sf. Valentin, acum s-au intors 180 grade si o resping pentru ca deh, nu vor sa fie la fel ca restul lumii. Acelasi sindrom l-am observat adesea, un caz elocvent fiind si Twilight: la inceput toti erau cu cartea/cartile si cu biletele de la cinematograf in mana, iar acum blameaza conceptul:P Ei sa fie sanatosi. Acest articol se adreseaza celor care doresc sa isi sarbatoreasca iubirea.

Aceasta sarbatoare este putin stresanta pentru fete, pentru ca ele nu stiu niciodata ce sa cumpere partenerului cu ocazia acestei zile. Dificultatea este cu atat mai mare cu cat cei 2 au o relatie de cativa ani si fata a epuizat toate ideile sale nastrusnice pentru a-si surprinde prietenul. Voi incerca timid sa va dau unele idei de cadouri pentru Sf.Valentin, fiind constienta ca ele nu se vor mula pe relatiile tuturor.

1. Daca nu vreti sa aveti mari batai de cap, o cutie de bomboane in forma de inimioare ar fi suficient de sugestiva si negrotesca:P
2. Pentru cei cu posibilitati financiare, un parfum de calitate ar fi apreciat. Atentie, tatonati terenul inainte, pentru a nu alege unul care nu este deloc pe gustul sau.
3. Daca este iubitor de animale dar nu poate sa aiba vreun catel sau pisic pentru ca sta la apartament, luati-i un hamster. E dragut, pufos si cu ocazia aceasta il veti si responsabiliza putin. Daca moare hamsterul, e clar ca nu va fi un tata bun.
4. Daca sunteti spirituali, surprinde-l cu 2 bilete la teatru. Nu e musai sa fie pe 14 februarie. Important e sa ii dai biletele in ziua respectiva. Daca sunteti mai comozi, si 2 bilete la film sunt apreciate.
5.Raman intotdeauna solutiile valabile pentru toti, dar devenite cliseu: fotografie cu voi 2 sau cana.
6. O carte buna, cu o poveste clasica, de care sigur a auzit dar nu a avut ocazia sa o cumpere. Eventual o carte dupa care s-a facut ulterior un film( da, da, am inteles ca nu vreti Twilight)
7. Daca este un tip aventurier (atentie, nu violent), un briceag de calitate ar fi apreciat. Nu e asa ca deja iti imaginezi o excursie cu el pe munte in care isi taie painea cu briceagul?:P
8. Daca este fumator, o tabachera inscriptionata cu un mesaj special pentru voi 2, insa sa nu uiti ca si altii vor putea citi mesajul. In concluzie, incearca sa nu fii prea siropoasa.
9. O scrisoare romantica. Daca vrei sa faci o treaba pana la capat, ar fi foarte frumos ca el sa o gaseasca in cutia postala. Poti sa o pui chiar tu sau sa o trimiti prin posta. Doar ca e cam greu sa aproximezi cand va ajunge scrisoare, chiar daca e in acelasi oras cu tine. Poate ajunge ori prea tarziu, ori prea devreme.
Aceastea ar fi sfaturile mele, sper ca v-am putut fi de folos macar 5% si dragi baieti, nu ezitati sa scrieti ce ati dori sa primiti de la iubita. Astfel, vom elucida mintea feminina, in eterna cautare de cadouri.

9 comentarii:

  1. Haide maaa! Cui ii trebuie cana cu poza drept cadou, hamster sau briceag? Organizati o petrecere cu cateva beri acolo, unde sa-i fie lesne sa-si etaleze mandra lui iubita, sa se simta special ca-i in breasla indragostitilor, ofera-i o seara placuta in care nu mai primeaza mofturile tale, prefacandu-te ca-ti plac ale lui sau da-i papucii pana pe 14 si ia-l inapoi atunci, sa vezi ce cadou enorm ii faci ( pentru cele care vor sa iasa ieftin =)) ) Dar daca insisti sa-i faci o bucurie, ia-ti cele mai bune 3,4 prietene si fa cu el o urgie pana dimineata =)) Ce prostie de zi! Adu-i acasa femeia perfecta: inaltime 1,30 m si capul plat, sa aiba unde-si tine berea cand se uita la meci. Daca sunteti impreuna de mai multi ani, stai si tu seara aia in casa, ca sigur il sufoci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, destul de stupide ambele comentarii, primul chiar bate recorduri. Da, multe din idei sunt ok, insa inclin cel mai mult pe varianta cu cina romantica deosebita, multi dintre noi la varsta asta ne vedem destul de rar cu iubitii, intervine fie jobul fie scoala, fie alte probleme sau altii care stau impreuna si se vad doar noaptea, dormind.. cred ca face bine un pentru cuplu un efort de-o seara :) ce cu siguranta va fi lunga.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dragobete waa! nu te vezi cu iubita des , cumpara-ti o vaca gonflabila

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim. data trecuta cand am corectat pe cineva, ai spus ca nu accept criticile. acum accepta-le si tu. daca maxx a zis ca nu are timp sa se vada cu prietena, e cam evident ca nu ar avea timp nici de o vaca gonflabila. nu uita, altii mai si lucreaza.
    cat despre dragobete, nu te opreste nimeni sa sarbatoresti si atunci.
    p.s. te-am recunoscut pentru ca nu separi niciodata vocativul de virgula

    RăspundețiȘtergere
  5. da nu trebuia sa ma recunosti. ti-am zis pe mess cA-ti las o panarama de comentariu. si virgula o pun in functie de cum vreau sa para intonatia mea, nu dupa reguli. cat despre gonflabila, oricine are timp de 5 minute inainte de culcare chiar daca prietena e la huciu marginea. cat despre sensibilitatea , romantismul si pudoarea lui max sunt aproape sigur ca autosatisfacerea il impinge la mesaje patetice! poate-l remarca vreo credula si-l scapa de masturbare! mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. de al doilea comentariu nu mi-ai spus. virgulele se pun tocmai pentru a dubla intonatia, dar tu esti cunoscut drept un anarhist. cat despre maxx, este o persoana pe care o cunosc de foarte mult timp si doar pentru faptul ca nu gustat niste glume nesarate de ale tale, nu cred ca ar trebui luat peste picior la mine pe blog. in alta ordine de idei, gluma gluma, dar transmite-i si iubitei tale ce iti doresti de sf. valentin, sa vad daca gusta gluma.
    p.s. cred ca ai lucruri mai importante de facut decat sa te iei la harta pe blogul meu
    intentiile mele sunt nobile, hai sa ne respectam intre noi

    RăspundețiȘtergere
  7. am dat sugestii la bascalie. eu nu sarbatoresc prostii din astea, mergand pe ideea ca in fiecare zi celebrez iubirea! cat despre maxx, de ce ma rog nu-si vede lungul nasului si cat e el de avizat sa catalogheze drept stupid ce scriu eu? a primit raspuns pe masura criticii lui stupide! scriu ce vreau si nu o fac pentru a ma evalua un cacacios ci pentru propria mea distractie!

    RăspundețiȘtergere
  8. 1. daca continui in rimtul asta, imi voi dedica timpul liber stergerii mesajelor scrise de tine.
    2. si tu recunosti ca nu e tocmai cel mai inteligent comentariu scris de tine
    3. max are aprope aceeasi varsta cu a ta si a demonstrat cui avea de demonstrat ca poate sa scrie ce si cand vrea (bineinteles, cuvantul stupid nu isi avea rostul, dar vad ca nici tu nu ai dat dovada de mai multa rabdare).
    4. ma bucur ca blog-ul meu este o sursa de distractie pentru tine, dar as aprecia sa respecti ceea ce fac eu aici. nu vreau sa imi descurajez cititorii sa scrie comentarii, dar sincer prefer putine si de calitate

    RăspundețiȘtergere
  9. mnah bine! imi caut alt loc de joaca. aici is chestii serioase. ar fi culmea sa tratez cu seriozitate 14 feb.

    RăspundețiȘtergere