e mag

">

joi, 1 aprilie 2010

Toata lumea fura!


Tot timpul ne plangem ca Romania nu va ajunge nicaieri din cauza oamenilor care locuiesc in ea. Insa, se pare ca furaciosi exista in toate natiile.
Nu vreau sa nominalizez popoarele din care cunosc cate un "furacios" pentru ca imi e teama ca blogul meu sa nu fie citit la nivel international:))) si sa imi stric relatiile de prietenie cu cei de aici, insa rase aparent superioare celei romane nu se dau in laturi de la furatul bicicletelor. Uimita, i-am spus unuia:" Toti spun de romani ca sunt asa si pe dincolo...dar pana acum romancele nu au pus mana pe nici o bicicleta, pe cand voi:-j". Mi-a raspuns dezinvolt:" de vreme ce toti furam biciclete si tu nu..inseamna ca tu esti problema".
Concluzia, motivul pentru care suntem inapoiati in unele privinte este acela ca nu economisim sau castigam bani prin furatul bicicletelor. Stiu ca este un sofism eronat, dar tot ma apuca rasul-plansul de paradoxul situatiei.

Sursa foto

8 comentarii:

  1. Andrei:"now why would you say something like that ..toata lumea fura"

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrei B: "vrei sa te apuci de furat biciclete:))"

    RăspundețiȘtergere
  3. faza cu furatul la noi cred ca vine din trecut si s-a mostenit. majoritatea fura inainte de 89,de la intreprinderile pe unde era fiecare angajat, nu conta ca era un borcan, un ciocan, sau ceva ce nu-ti va folosi mai incolo, important era ca l-ai luat. Si altceva: imi place sa cred ca nimeni nu fura din placere, ci doar din neajunsuri

    RăspundețiȘtergere
  4. pai..asta spuneam. ca nu noi furam..ci altii, care nu au neajunsuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. faceam referire la rasa ariana...si da..poate exprimarea e putin ambugua, dar stiu ca nu suntem rasa:P

    RăspundețiȘtergere