e mag

">

marți, 20 aprilie 2010

Inima salbatica

Acest film a marcat copilaria si tineretea multora dintre noi. Una dintre primele telenovele rulate in Romania postcomuniste a frant inimile multor privitoare. Sentimentele pe care le-am incercat cand am reascultat aceasta melodie au fost diverse, asta pentru ca filmul a fost redifuzat de multe ori si, implicit, m-a insotit in diferite etape din viata mea. Insa fiorii tot m-au trecut si am fost aruncata in butoiul de melancolie. Una dintre cele mai reprezentative ecranizari a genului, ne-a impresionat atat prin poveste cat si prin jocul actoricesc al protagonistilor. Asadar, cine recunoaste ca nu a tras niciodata cu ochiul la Corazon Salvaje?

9 comentarii:

  1. well...I'm in :D l-as mai vedea o data ;)) Daca ar fi fost mai scurt si ar fi evitat anumite faze cam penibile cred ca se putea califica lejer ca serial de epoca si atat si nu ca telenovela. Cu toate astea .... mi-a placut mult si imi place in continuare :)
    Oana

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu-mi amintesc de aceasta telenovela. Ar trebui? poate pentru ca-s mascul...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar daca esti mascul..eu cred ca ar fi trebuit sa auzi de ea:D nu de alta...dar a marcat perioadata postdecembrista:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu am auzit de obscuritatea asta, asadar ea nu conteaza :D

    RăspundețiȘtergere
  5. poftim?:))) am trait in minciuna?:P dar de Kassandra ai auzit?:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Ionut:"am deschis pt prima oara blogul tau. nu stiam ca esti plecata sau ai fost"

    RăspundețiȘtergere
  7. sa nu fim rai! corazon salvaje, kassandra, la viuda de blanco, muneca brava si alte cateva (printre care si cele cu thalia) au fost pionerele la noi. trebuie ca macar sa fi auzit de ele, asa ca titlu, daca nu sa fi vazut un episod, doua.

    RăspundețiȘtergere
  8. superba melodie, frumoasa telenovela!:)

    RăspundețiȘtergere