e mag

">

marți, 17 mai 2011

Ereditatea


Mai mult ca sigur, atunci cand va uitati in oglinda, recunoasteti trasaturi ale parintilor vostri. De unele sunteti mandri, de altele v-ati fi lipsit cu usurinta. Fara voia voastra trebuie sa duceti asupra voastra anumite fizionomii, dar si predispozitia la unele boli.
Ce e facut e bun facut, trebuie sa fim recunoscatori parintilor pentru ca ne-au facut, dar cred ca noi avem o responsabilitate foarte mare atunci cand decidem sa facem un copil. Daca simtim ca avem un grad de nebunie peste cel normal sau ca ducem in ADN-ul nostru boli grave, cu durere in suflet spun ca trebuie sa ne gandim de 2 ori inainte de a face un copil. Sau daca noi suntem apti din punct de vedere natural si moral sa facem copii, trebuie sa analizam foarte bine caracteristicile partenerului. Putini stiu ca alcoolismul e ereditar! Nu conteaza cum te vei chinui sa educi acel copil, incercand sa ii anihilezi caracteristicile negative, el tot va face ceea ce ii transmite organismul. Si daca tu ai facut alegerea negativa intr-un moment crucial, vei avea de dus inca o cruce pentru tot restul vietii si vei oferi si societatii un nou damnat.
Poate voi fi acuzata de lipsa de modestie, dar daca am luat de la parintii nostri calitati fizice si pshice superioare multora(mie imi place sa cred ca parintii mei m-au inzestrat pe mine si pe sora mea atat cu inteligenta si frumusete peste medie), tatal copilului meu va trebui sa faca test de IQ si va trebui sa imi prezinte panglicile de la concursurile de Mister castigate de el:)).
Daca parintii mei m-au facut sa ma simt mandra de ei prin evolutia pe care au inregistrat-o de-a lungul vietii, vreau sa ii fac si eu mandra de copii si de nepotii lor. Si vreau sa urc fiecare generatie cu o treapta si le voi da sfatul de a-si alege bine partenerul si copiilor si nepotilor mei (daca voi fi suficient de norocoasa sa ii am).

15 comentarii:

  1. tu esti dovada vie de regres privind ereditatea si daca tu consideri inteligenta peste medie, pitziponceala si lungul nasului nedefinit, e lesne de inteles ca deranjezi. ai cateva articole in care aproape patetic , iti tai pamblici singura la calitati fictive pe care nu le ai! asa zisa ta educatie buna pe care o pui ostentativ in balanta cu vulgaritatea si faci pe victima, este doar o extrema fandosita la fel de periculoasa ca nikita sau zavoranca dar in extrema cealalta! ambele extremitati sunt de rasul curcilor. educatia ta in spirit burghez , a unui parvenit social , emana doar dezgust. ti-am mai zis eu tie ca ai iq-ul cat numarul meu de la papuc dar tu tii mortis sa demonstrezi in fiecare zi ca prostul nu-i prost destul daca nu-i si fudul! esti jalnica si mi-e rusine mie de rusinea ta!

    RăspundețiȘtergere
  2. pot sa spun ca ai si calitatati , sa nu iti treaca prin cap ca am ceva cu tine: perseverenta , desteptaciune , seriozitate , frumusete, o oarecare bunatate, harnicie , etc. dar nu inteligenta! asta crede-ma ca nu esti!

    RăspundețiȘtergere
  3. dar tu esti inteligent? in alta ordine de idei, ce picior mare ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu arunc articole pe blog in care sa ma preaslavesc. prost sau nu. daca luam drept comparatie piciorul meu de pe mijloc ....da , erai un geniu =))

    RăspundețiȘtergere
  5. pai probabil doar cu piciorul din mijloc defilezi, ca in rest nu te prea recomanda nimic. si ma opresc aici, pentru ca nu imi fac cinste discutii de genul acesta. ma duc sa imi pregatesc disertatia iar tu pregateste-te pentru bac (doar daca vrei, bineinteles).

    RăspundețiȘtergere
  6. si unde-i legatura cu inteligenta? aluzii de doi bani care m-ar deranja atunci cand n-as sti ca 90% din cretini ies de prin facultati. tu stii mai bine fenomenul asta! as vrea sa las o mucoasa ca tine sa imi spuna defectele si calitatile pe care nu le am dar prefer sa-mi masez o buca in timp ce ma minunez cat de mult ii semeni „lu ma-ta„ la faza cu indrumatul copiilor si nepotilor in a alege bine partenerul de viata.=)) asta se intampla prin secolul XIX si in ziua de azi la tigani ! conceptii de redusi mintal ce sa zic! si invata ce-i aia inteligenta scufitzo ca sa intelegi ca nu poti specula lipsa mea de prin scoli intr-o discutie de doi bani! mai bine ne-ai zice cat apartine de inteligenta si ereditate purgatoriul catolicilor! .................

    RăspundețiȘtergere
  7. puiule, cred ca am voie sa fac ce vreau cu viata mea, cum si tu cu a ta. am discutat cumva despre tine in articol? vezi-ti de masatul zonelor care iti plac, ca deh, nu ai responsabilitati si nu trebuie sa faci ceva productiv in timpul asta. te rog sa ma scutesti de caracterizarile tale si sa nu mai stai geana pe blogul meu daca este cu mult sub nivelul tau. tu nu ai cum sa stii ce ies de pe bancile facultatilor pentru ca probabil vei iesi la pensie inainte sa calci intr-o astfel de institutie in calitate de student. nu mai sari in halul asta ca apoi sa spui ca ma admiri foarte mult si ca ma vezi ca pe o sora. tradezi schizofrenie si deja esti deranjant. iti permiti mult prea multe la adresa familiei mele. rezuma-te la cei care iti cauta in coarne. nu ai aparut in calea noastra pentru ca ne-am dorit si nu ai de ce sa imi dai tu mie lectii. da cui iti permite si cui a coborat din standarde. la revedere!

    RăspundețiȘtergere
  8. nu sta nimeni geana pe blog , inca te am pe mess si am vrut sa vad ce-ti mai fata mintea aia! am zis ca ai calitati , dar calitatile alea le are si cainele meu( docil, perseverent si muncitor ,latrand ca o virgina in lipsa de alte aptitudini) , nu am zis ca te admir! am atins un subiect sensibil de te burici la mine? imi permit ce vreau si cand vreau. si nu eu am aparut in calea voastra ci voi sunteti niste cucuvele ce-mi canta pe la urechi! ma aflu aici doar sa te oftic pe tine si merge de minune=)) e distractiv sa vad cum te sufoci! poate ma provoci putin sa-ti explic pe fata ce standarde ai tu! ma tem ca iti inghiti limba!

    RăspundețiȘtergere
  9. mai bine sterge mizeriile astea de pe blog ca ma bate cineva la cap ca mi-am gasit sa ma cert cu tine exact azi cand va vedeti!

    RăspundețiȘtergere
  10. ce formulare! cat de calitate esti! in fine... culto , inteligento , sfanto, cauta un popa ceva sa faca niste descantece prin psaltire, sa inlature valul de pe ochi! cam astea-s practicile voastre inteligente si de calitatea in secolul XXI

    RăspundețiȘtergere
  11. eu iti cant pe la ureche? eu iti trimit mesaje spurcate? nu sterg decat ce vreau eu. poate cineva vede din ce material esti facut. tu chiar nu ai ce face toata ziua. zici ca nu stai geana pe blog? pe mess nu scrie ca ti-am raspuns la abjectii. it must be lonely being you!

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt mandru de materialul meu genetic , mi-au dat parintii o inteligenta peste medie si cea care este cu mine trebuie sa prezinte toate certificatele posibile privind inteligenta si miss-urile castigate ! -))))))) muahahahahahahaha , haidi pa!

    RăspundețiȘtergere
  13. cea de langa tine are cu ce si indeplineste standardele cele mai inalte. cat despre tine, asta e!

    RăspundețiȘtergere
  14. DA DE CE STERGI COMENTURILE CARE NU-TI CONVIN?

    RăspundețiȘtergere
  15. pentru ca modul tau de a te exprima nu este in ton cu tema blogului meu. as putea sa te contracarez la nesfarsit sau as putea sa te ignor. probabil o voi alege pe a doua, pentru ca trebuie sa ma ocup de disertatie si chiar nu meriti prea mult timp din partea mea. m-am aparat pentru ca ai ales sa imi calomniezi public familia, dar iti permiti cam multe. insa aici, eu fac regulile. mi-a placut mult cum s-a exprimat un coleg din blogosfera" in universul acesta, demiurgul sunt eu". daca tu ai avea dreptate, probabil ar trebui sa fie mai multe voci pe acest blog care sa iti intareasca afirmatiile. pana atunci, eu raman consecventa principiilor mele. chiar nu inteleg de ce te intereseaza pe tine atat de mult viata mea si ce voi face in viitor. tu nu ai nici o autoritate morala in fata mea.nu-mi esti sora, nu-mi esti frate, iar prieten nici atat. cand voi putea sa ma conectez la messenger, iti voi da un frumos ignore, pentru a nu mai spune ca statusurile mele iti atrag atentia. te voi feri de orice tip de ispita. sunt convinsa ca un om cult precum tine isi gaseste diverse preocupari si nu as vrea sa te disturb.

    RăspundețiȘtergere