e mag

">

sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Vanessa Paradis vs Selena Vasilache



Despre Vanessa Paradis stiu doar ca este tovarasa de viata a lui Johnny Depp si ca a interpretat in urma cu multi ani melodia Joe le taxi. Mai stiu si ca ar dori ca la nunta sa cu Johnny sa cante Viorica si Ionita din Clejani.
Despre Selena Vasilache stiu ca a fost componenta in trupa Candy, trupa aflata in anii adolescentei mele sub aripa protectoare si creatoare a lui Laurentiu Duta. Stiu ca a incercat ulterior si o cariera solo, participand la selectia nationala Eurovision unde nu a reusit totusi mari performante. Mai nou, am aflat ca si-a schimbat aripa protectoare:p si acum a ales sa faca parte din echipa mare si frumoasa Acasa Tv, unde, din pacate, cred ca iar nu a inregistrat mari performante de vreme ce prestatiile sale nu mi-au atras atentia.
Dar ce au in comun cele 2? O fermecatoare strungareata si ochi ce seamana ca intensitate. Desi ele s-au consacrat avand parul blond, eu va arat 2 poze cu ele cand aveau parul saten, nu de alta, dar cred ca se evidentiaza mai bine asemanarea dintre ele.
Voi ce credeti?

3 comentarii:

  1. care dintre ele doua? sau despre mine vb?

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie mi se pare ca seamana, chiar acum citisem o stire despre selena si cand am vazut pozele cu ea, imediat mi-a venit in minte vanessa paradis :P

    RăspundețiȘtergere