e mag

">

marți, 11 ianuarie 2011

Basescu reloaded

Citeam in oracolele copilariei mele sfaturi. 2 mi-au atras atentia: cand raspunzi la telefon zambeste, celalalt va simti asta si invata poezia preferata pe de rost.
Cel de-al doilea sfat da rezultate intotdeauna. Cand auzi un baiat ca incepe sa recite o poezie, poti vedea si fetele cum ofteaza in jurul lor. E in plus de imagine pentru toti, inclusiv pentru presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Indiferent de deciziile politice luate, in acest filmulet eu vad un OM:

3 comentarii:

  1. foarte tare.. Oricate rele zice lumea ca a facut, fata de alti presedinti, eu il respect pe Basescu....

    RăspundețiȘtergere
  2. E un om cu 2 fetze, nu am avut niciodata incredere in el si se pare ca nu m-a dezmintit pana acum. Cine il place asa cum e - ii doresc sa traiasca sub conducerea lui toata viata. Nu merita respectul poporului de care-si bate joc si il fura in continuare. Nu inteleg de ce se aduce mereu in discutie vorba aia "da' altu' era mai bun ?" - tipic romanesc... nu ma intereseaza cum ar fi fost altul, dar asta NU e bun !

    RăspundețiȘtergere
  3. pai..daca altul nu era mai bun...si asta nu e bun, trebuia sa avem tara fara conducator? trebuia sa avem anarhie? oricata furie ai in tine, mergi mai departe. mult a fost, putin mai este. insa eu tot cred ca nici un partid, presedinte, etc nu trebuie judecat pe timp de criza. uneori sunt luate decizii dureroase pentru un bine viitor

    RăspundețiȘtergere