e mag

">

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Nadia Comaneci, Monica Barladeanu si Lost

Desi Lost este un serial care a pastrat multe persoane de pe intreg globul in fata televizoarelor si calculatoarelor, eu am preferat sa imi petrec timpul cu altele, gen Prison Break, Heroes, Dexter, True Blood..etc.
Dupa ce m-am intors din Italia mi-am dat seama ca nu sunt prea multe lucruri interesante de facut aici( paranteza:D deoarece am pierdut legatura cu multe persoane in aceste luni si pentru ca facultatea inca nu era inceputa. Nu vreau sa fiu acuzata ca desconsider activitatile posibile in Romania), asa ca m-am apucat de Lost.
Este un film destul de labartat ca poveste si ma oboseste de multe ori. Chiar nu ma tine pe jar precum alte serii, probabil si pentru ca am devenit un consumator mai "rafinat".
Insa am putut remarca 2 prezente romanesti in aceasta serie multpremiata. In ordine cronologica, Monica Barladeanu, care a avut un rol frumusel intr-un singur episod si Nadia Comaneci, care a avut un rol de 5 secunde. In a treia serie, un personaj rus are o pisica pe nume Nadia si spune ca a intitulat-o asa dupa Nadia Comaneci, cea mai mare gimnasta a lumii. In timp ce explica, cadrul se da pe un afis din camera lui, cu Nadia pe barna. Chiar m-am simtit mandra din nou, deoarece ambele romance au fost la inaltime, fiecare in domeniul sau. Desi Monica Barladeanu nu mi se pare o actrita excelenta, trebuie sa recunosc ca joaca mai bine in limba engleza decat in romana, iar Nadia...se pare ca va ramane in memoria multora de acum incolo. Din pacate, am o vaga senzatie ca americanii au considerat dupa acest episod ca Nadia Comaneci este rusoaica.
Am ajuns pana acum la seria a treia, iar daca pe mai departe voi intalnit alte prezente romanesti, va voi anunta.

4 comentarii:

  1. Telenovela americana. Ceva de genul , hai sa tin 4 episoade un monolog in fata usii pe muzica grava pana sa intru sa dau o veste importanta. Am sarit peste vreo 40 de episoade si am constatat ca nu pierdusem nimic din actiunea filmului. Asta spune cam tot despre Lost. Te plictisesti rau Oana!

    RăspundețiȘtergere
  2. probabil ai pierdut aparitia Nadiei Comaneci sau a Monicai Dean

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil mi se pare mai mult injositor faptul ca o personalitate reprezentativa a Romaniei are un rol de 5 minute intr-un serial cretin cap coada.

    tataie!!! ai fost rasplatit pentru cruntele batalii la care ai participat, pentru suferintele din lagarele rusesti, pentru ani de zile departe de familie? ti-a fost recunoscator statul?

    oooo daaaa!! vezi vila aceea mare? cu bazine in piscine, cu bananieri in cocotieri, cu balconul pe terasa?

    da o vad! frumoasa recompensa!

    nu nu domn reporter! in spate e azilul unde stau eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. mie mi se pare onorant, mai ales ca nu era un film dedicat gimnastilor. sunt multi alti oameni valorosi care nu apar nici macar in treacat in filme. eu cred ca Nadia castiga destul de bine si acum de pe urma eforturilor sale. Nu stiu cati bani a primit de la stat, dar trb sa ne gandim ca acele antrenamente draconice au fost facute pe banii statului. Sa nu amestecam politica acolo unde nu isi are rostul. Eu tot ma simt mandra pt ca a fost pomenita in film..desi repet, s-a dat senzatia ca ar fi rusoaica, nu romanca

    RăspundețiȘtergere