e mag

">

miercuri, 9 iunie 2010

Miley Cyrus

Despre aceasta fata nu pot spune prea multe. Desi am o varsta respectabila, recunosc ca ma uitam uneori sambata la HannaH Montana, pe motiv de leneveala in patul parintilor care avea un televizor in fata. Inca de atunci am crezut ca nu exceleaza nici la capitolul frumusete si nici la cel legat de voce. Imi pastrez parerea, insa acum o respect pentru ca nu a descurajat-o partea intunecata a celebritatii si pentru ca este consecventa in ceea ce face.
In ultima vreme si-a schimbat radical tactica de abordarea a publicului printr-un look mai agresiv, ce nu mai aminteste deloc de fata slabuta si cu "colti" din serialul Disney. Una dintre melodiile sale pe val este When I look at you, unde canta in duet cu David Bisbal (spaniolul cret care ma unge la suflet cu vocea lui calda).
De ce va vorbesc despre Miley Cyrus? Pentru ca am vizionat un filmulet cu interpretarea live a melodiei mai sus amintite si m-am speriat. Nu voi spune nimic despre vocea ei, care sincer nu exceleaza nici playback, insa nu pot sa nu remarc faptul ca fata asta mai avea putin si lesina pe scena. Sa ajungi sa te tii de o persoana in timp ce canti (atat timp cat asta este meseria ta) cred ca ar trebui sa ne ridice semne de intrebare. E ok sa iti dai sufletul pe scena, insa la lectiile de canto nu te invata cum sa iti controlezi respiratia?
Adolescenta a luat-o intr-o directie atat de patimasa in timpul melodiei incat si lui David Bisbal ii mai lipsea putina pana sa i se sparga vreun vas de sange.
La inceput am crezut ca e atat de afectata de ceea ce se intampla pentru ca nu se astepta ca el sa apara pe scena (in alte interpretari ale lor sunt mai normali), insa cred ca nici asta nu ar putea sa fie o scuza.

Una peste alta, este o melodie pe care o ascult cu placere.
P.S. David are microfonul inchis sau e total acoperit de vocea ei?

Un comentariu: