e mag

">

vineri, 4 iunie 2010

Como te olvido?

Natalia Oreiro, despre care se spunea ca a doborat mitul Thalia deoarece e printre primele actrite-cantarete latine, a filmat un videoclip destul de reusit,ce promoveaza povestea de dragoste imposibila dintre un vampir si o muritoare, in Romania. Desi noi, romanii, avem o atitudine schizofrenica vis-a-vis de conceptul inventat Dracula, totusi este un plus de imagine adus tarii noastre. Poate multi dintre voi nu va doriti sa fiti asociati tot timpul cu un vampir, insa filmele contemporane ne-au demonstrat ca este chiar chic sa bei sange:P. In plus, persoanele cu adevarat inteligente vor sti sa discearna fictiunea de realitate.
Eu zic sa incercam sa ne promovam castelele prin toate mijloacele posibile, pentru ca, de exemplu, doar acest video a fost vizualizat de peste 2 milioane de persoane.
Daca italienii vand drept produs o cutie de piatra goala si sustin ca e mormantul Julietei( in Verona), noi de ce nu am putea sa profitam de pe urma unor ipoteze deja inradacinate in constiinta europenilor si nu numai?
Concluzie: capul sus si cat mai multi vampiri sexy pentru turismul romanesc.

7 comentarii:

  1. este ... " chic " sa bei sange ? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. faceam aluzie la valul de filme cu vampiri care incet incet schimba optica oamenilor vis a vis de vampiri. dar ai inteles tu, nu imi fac griji:P

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) am inteles .. nu ti fa griji ... dar mi s a parut chic sa spui ca e chic sa bei sange :)) doar atat :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca e shic sa bei sange.. sa-i tai putin gatul iubitei.. sa tragi o doza ;))

    Foarte fain clipul si melodia....

    RăspundețiȘtergere
  5. nu prea ma prind daca mesajul e peiorativ sau nu:P

    RăspundețiȘtergere
  6. nu esti cu noi anonim :))

    RăspundețiȘtergere
  7. si totusi, cine esti, guess who? nu ma duce mintea:D

    RăspundețiȘtergere