e mag

">

duminică, 21 martie 2010

Modalitati de agatare

Erasmus-ul este mai mult decat un grant de studii. Iti ofera posibilitatea sa cunosti persoane din diferite popoare si sa le observi modul de a reactiona in diverse situatii.
Azi iau la puricat metodele de agatat. Italieni vs. Polonezi
Italienii, baieti mici mici mici de inaltime, vor dansa intotdeauna lasciv si vor eclipsa fetele. Vor pune ochii pe tine si nu se vor lasa pana nu primesc ce vor. Poti sa te intorci cu spatele, poti sa pleci, poti sa te duci la alt baiat, nu conteaza. De nicaieri reapar si nu se lasa invinsi:P Insa, in afara de faptul ca iti ofera incontinuu de baut si se joaca cu parul tau, nu impresioneaza cu nimic. Nu au acel farmec de baieti puternici, care pot avea orice fata isi doresc. Aceasta milogeala dupa putina atentie din partea sexului frumos le scade din sex-appeal.
Polonezii, mai maturi, privesc italienii de sus, si la propriu si la figurat. Nu inteleg modul pueril de abordare al baietilor autohtoni. Conform manualului de agatat, in Polonia, ca sa observi daca o fata te vrea, trebuie sa o iei de mana, sa o invarti, sa o asezi cu spatele la tine si sa dansezi ametitor. Daca fata te lasa, totul e ok. Daca se da in spate, NEXT.
Acum, ziceti voi, care sunt mai buni? Cei care lupta asiduu pentru atentia voastra sau cei care iau de bun primul raspuns si va respecta decizia?

15 comentarii:

  1. Mihai a spus" ai omis metoda romaneasca...sau metodele"

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihai a spus "din moment ce ii intrebi pe cititorii tai care li se pare mai buna, nu ar fi corect sa-ti dai si tu cu parerea? sau ar insemna sa incalci o regula nescrisa a blog-aielii"

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sincer..apreciez mai mult metoda poloneza. pentru ca chiar nu e placut sa refuzi o persoana in toate felurile posibile si pana nu ii arati un inel si ii spui ca e de logodna nu se lasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. da ... clar ... nici nu se pune problema ... bine spus mihai ... daca nu vrea poate are motivele ei ( se gandeste la cineva anume , cu toate ca nu e stilul fetelor ) sau cine stie ? decat sa iti pierzi timp pretios in care poti gasi altceva :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Se poate vorbi de un manual de agatat. Insa e prea plictisitor. Intotdeauna e la fel. Asa este, polonezii sunt mai maturi, dar si mai machitori. Clar ca italienii sunt mai romantici,dar la un moment dat, te saturi si de jucatul cu parul.
    Intotdeauna fetele se asteapta de la partea masculaina sa foloseasca metode de agatat cunscute de ele. Cele originale sunt mai bune...

    RăspundețiȘtergere
  6. auzi, polonezii sunt in general bruneti?:)) au ochi caprui?:P

    RăspundețiȘtergere
  7. polonezii sunt blonzi cu ochi albastri. din cate stiam eu:P dar am si unul roscatel:P

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragos a spus:"ce faci ojique ?innebunesti localnicii:D?"

    RăspundețiȘtergere
  9. daca nu-s bruneti cu ochii caprui, n-au nici un farmec:))cel putin nu pt mine

    RăspundețiȘtergere
  10. p.s. imi place cum ti-a zis Dragos, "ojique":)) foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragos imi spune in multe feluri. Ti le imprumut daca vrei:P OJ e unul dintre ele (la fel ca pe copilul lui Bruno:)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Î: De ce nu cresc italienii prea înalţi?
    R: Când erau copii mama le spunea întotdeauna: "Când o să creşti mare, va trebui să lucrezi singur!"...

    RăspundețiȘtergere
  13. Alex a spus:"cum e viata in italia? pt ca vad ca la agatat o duci bine"

    RăspundețiȘtergere