e mag

">

vineri, 5 martie 2010

Magazin romanesc

Dupa ce am trecut de multe ori pe langa el..l-am vazut abia astazi. Se pare ca vibrez cu intarziere la vederea celor 3 culori romanesti:P
Intr-un final, am gasit un magazin cu produse romanesti. Bineinteles, preturile nitel umflate, insa ma bucur ca pot sa ii servesc pe colegii de apartament cu vin si bere romaneasca de ziua mea. Daca vreti si niste preturi orientative, o Grasa de Cotnari e 5 euro, o punga de seminte mare 1,75 euro, o doza de Timisoreana 1 euro. Alte produse...hmm..carne de mici, bors proaspat, sunca taraneasca, carnati, condimente.
Astazi mi-am cumparat doar o ciocolatica Rom cel mare, insa am fost complimentata de vanzatoare, care mi-a spus cu ocazia asta ca sunt un roman adevarat, deoarece port martisorul in piept.
Se pare ca puzderia de romani din Italia mi-a adus intr-un final si un avantaj. Ce-i drept mai rar, insa voi putea sa resimt gustul mancarii de acasa.

2 comentarii:

  1. Pai... o grasa e vreo 2 euro si ceva, o punga de seminte un euro, o doza de timisoreana cam 0.85 euro (astea de la flux)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bogdan a spus "Multumesc pt postare"

    RăspundețiȘtergere