e mag

">

luni, 22 martie 2010

Amintirile

Ati simtit vreodata, cand ati reascultat o melodie dupa multi ani, ca va reintoarceti in timp? Chiar si corpul incepe sa resimta aceleasi senzatii. Pur si simplu pentru cateva clipe retraiesti anumite episoade din viata ta.
Eu simt acest lucru foarte des si de aceea m-am decis sa creez o rubrica noua pe blog-ul meu: Amintirile.
Avand in vedere ca am fost toata copilaria mea fan 3rei Sud Est si ii admir si acum, cred ca sunt potriviti pentru a incepe aceasta rubrica. Melodia lor, Amintirile se incadreaza in categoria slagare (cat de ciudat suna).
Ce faceam pe vremea aceea? Urmaream toate emisiunile cu ei, cumparam absolut toate revistele in care apareau si eram deprimata pentru ca nu aveam bani sa imi cumpar cartea cu biografia lor. Imi faceam codite funky cand mergeam la concertele lor, in speranta ca ma vor remarca si ma vor invita pe scena. Oh..da. Ba chiar am sunat impresarul de ziua lui Laurentiu Duta, sa ii transmita La multi ani!.
Multa lume de la vremea respectiva a vrut sa scrie pentru mine la Surprize Surprize, dar nu s-a materializat niciodata:))
Intr-un final, am ramas fidela acestei formatii, pentru ca si-a respectat fanii si nu s-a remarcat prin prost gust. Cred in continuare ca la un moment dat se vor reapuca de muzica impreuna si astept cu nerabdare acel moment.
Voi ce faceati pe vremea Amintirilor?

9 comentarii:

  1. Un articol de genu vroiam sa scriu si eu dar mi-ai luat-o inainte

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu oricum esti mai mic:P Tu ce faceai pe vremea aia?:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragos a spus:" intotdeauna mi s-au parut ridicoli 3se si i-am luat la misto ori de cate ori puteam si pe ei si pe "fanii" lor. dar avand in vedere cati ani aveai pe vremea aia e de inteles. dar sunt de acord cu ce ai zis in primele paragrafe"

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu daca targetul celor de 3SE erau fetitele de 12 ani, dar aparent au resit si in acest segment de varsta :))

    RăspundețiȘtergere
  5. ce nu facea nimeni de varsta mea :)

    RăspundețiȘtergere
  6. la vremea cand era maneaua asta hit... sa spunem doar ca nnu eram chiar cel mai bun, serios, de treaba, etc om. mda ce vremuri
    Silviu

    RăspundețiȘtergere
  7. Black Dress a spus:" l-ai sunat pe impresarul celor de la 3 sud est sa-i zica lui Laurentiu Duta La multi ani?! :)))"

    RăspundețiȘtergere
  8. eeeee...ce faceam...:)).. ii ascultam si eu...;;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa ai o saptamana minunata : http://availablezone.blogspot.com/2010/03/leapsa-decernarea-premiilor.html un mica atentie;;)

    RăspundețiȘtergere