e mag

">

joi, 1 octombrie 2009

Cine credea ca se va reinventa?



Melodia Deja vu ne-a asaltat tot anul, ba din terase, ba de pe la radio si TV. Nu am dat niciodata atentie solistilor, deoarece pentru mine sunt toti o apa si un pamant, mai ales pentru ca melodiile lor au acelasi sound pur romanesc, ce se pare ca e foarte COOL in tari straine:).

Am fost destul de mirata cand am aflat cine este Bob Taylor. OMG. E cel care se facea frecvent de ras cantand "Am nevoie de o femeie care sa stie meserieeee". Oh da.

E chiar Fizz. Cine ar fi crezut ca personajul imblanit si in plina vara va putea sa revina cu un hit care sa nu fie ridiculizat precum celelalte melodii ale sale de pe vremea cand isi spunea Fizz?
Insa asta nu e tot. Se pare ca Fizz-Bob Taylor are planuri mari:
"Deoarece nu suporta non-valorile, oamenii ingamfati si ipocrizia, artistul a infiintat o campanie impotriva fitelor, odata cu lansarea oficiala a site-ului www.bobtaylor.ro. Cei care doresc sa se alature acestei miscari, sa sustina aceasta cauza si sa transmita mai departe acest mesaj, ii pot scrie artistului pe yahoo messenger (djbobtaylor) sau pe adresa de mail: dj @bobtaylor.ro"

Eh nah. Cam ciudat sa il aud tocmai pe el declarand asta.

Oricum ar fi, nu pot decat sa ma bucur ca macar a constientizat ca blana de nurca si blink blink-urile nu erau pentru el. Go Go, Fizz:))

Sursa: Bob Taylor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu