e mag

">

joi, 15 septembrie 2011

Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva.Sau Ducesa de Alba. Sau intruchiparea vie a persoanelor care nu stiu unde sa se opreasca.
Desi se poate lauda cu rude ce au lasat amprente in istorie, precum Winston Churchill sau Regina Elisabeta a Marii Britanii, protagonista acestui articol este renumita si pentru chipul sau deformat.
Ce e drept, Ducesa are 85 de ani si este evident ca o piele neteda si ferma la aceasta varsta isi cere un pret enorm, pe care orice om in deplinatatea facultatilor mintale nu ar fi dispus sa il plateasca, si anume desfigurarea.
Pentru cei care au carcotit adesea despre Israela, romanca noastra faimoasa pentru relatia cu Liviu, un june mai tanar al patriei, se pare ca si in Spania tiparul se repeta, insa din punctul meu de vedere, la un nivel mai grotesc. Si ducesa se casatoreste (sau s-a casatorit deja-presa inca nu s-a pus de acord asupra acestui aspect) cu un barbat mai tanar cu 25 de ani decat ea, acuzat de copiii ei sau de ziaristi ca ar face-o din interes. Nu ma pronunt, ei stiu mai bine ce ii indeamna spre acest pas la aceasta varsta...insa, vai, vai, vai, cum arata aceasta femeie.
Marinela Nitu, ai grija cum iti vei gestiona imbatranirea, pentru ca ai multe sanse sa arati la fel ca ducesa spaniola.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu