e mag

">

luni, 18 iulie 2011

Idiot

Voi v-ati duce la o piesa de teatru a unei trupe de actori intitulata Idiot? Eu am facut-o si ma bucur nespus. Aseara m-am destins pentru cateva ore cu 4 tineri actori ieseni, Alexandru Petrila, Codrin Danila, Roxana Nechifor si Theodor Ivan si pot spune ca de la stand-up comedy-urile lui Eddie Murphy nu am mai ras atat de copios. Cei patru au pus la cale un spectacol de improvizatie, unde principala sursa de inspiratie a fost publicul, bineinteles, dublata de talentul lor promitator.
Ei nu sunt la prima aparitie in public, putand fi adesea vazuti in piese de teatru iesene (roluri secundare, ce e drept) si in emisiuni TV.
De precizat faptul ca numele trupei lor nu le reflecta gradul de sanatate mintala, ci doreste sa sublinieze faptul ca doar niste idioti inca mai cred in faptul ca se poate face teatru in Romania, inclusiv Iasi.
Va recomand din toata inima sa le urmariti evolutia, pentru a va convinge ca teatrul inca mai ofera talente si isi indeplineste functia de destinde oamenii. ( like pe Trupa de Teatru IDIOT- Facebook)
Felicitari, trupa Idiot!

Un comentariu:

  1. hey! multumim fain pentru gandurile bune ! e o stare deosebita sa stii ca nu faci un lucru degeaba, ca el are efecte reale in oameni! te mai asteptam pe la noi si speram sa te simti la fel de bine de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere