e mag

">

vineri, 4 martie 2011

Vitamina zilei

Cum sa nu razi in hohote cand vezi acest copil vesel? Poate la inceput nu va va impresiona, dar daca urmariti filmuletul pana la capat, nu cred ca nu va va smulge un zambet. Care nu rade sa imi spuna:D

8 comentarii:

  1. sa inteleg ca ar trebui sa rad de rasul unui copil care rade la o hartie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa imprimeul de pe perna din fundal s-ar zice ca parintii ar avea o oarecare afinitate pentru ierburile ''ilariante''. Poate au scapat un pic si bebe-ului :D :P

    Oana

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Anonim: mie nu mi se pare nimic deplasat sa razi de rasul unui copil care rade la o hartie. mi se pare chiar o posibilitate buna sa te destresezi si sa te lasi in voia simturilor. de vreme ce acest filmulet a acumulat milioane de vizualizari, tind sa cred ca mai multi il considera amuzant.
    pe tine ce te amuza de obicei?

    RăspundețiȘtergere
  4. e irelevant numarul de vizualizari! taraf si otv au rating devastator , nu inseamna ca-s de calitate!
    uite ce ma amuza pe mine:
    asemanarea dintre mos craciun si o femeie inteligenta: ambele sunt personaje fictive.
    bula era pe moarte si moartea mai vroia o data!
    doi copii se jucau. pe unu-l chema ion, pe celalalt ma-sa acasa!
    doi crocodili impleteau apa minerala intr-un cactus. pe deasupra trece un stol de elefanti.
    ce faceti fetelor?
    ma-ta-i camila!

    o familie de soareci locuia langa o cale ferata. tatal soarec lucra de partea cealalta a ei. sotia ii ducea zilnic mancare. trece in prima zi calea ferata:
    vine trenul, ea fuge tare dar totusi ii reteaza o mica parte din coada. se plange sotului si acesta o sfatuieste ca data viitoare sa fie mai atenta. a doua zi iarasi trece calea ferata dar se intampla acelas lucru si trenul ii mai reteaza o parte din coada.
    suparata , se plange iar sotului, care de data aceasta o sfatuieste sa bage coada intre picioare cand traverseaza. zis si facut!
    a treia zi vede trenul , incepe sa fuga , isi aduce aminte de ce a zis sotul , baga coada intre picioare, dar cand aproape sa treaca, se impiedica si trenul ii reteaza capul.
    morala: o femeie cand are ceva intre picioare , isi pierde capul.

    dar cel mai mult ma amuza vocabularul vulgar in discutii cu mimoze `pline de virtuti`, prea decente pentru vremurile noastre. iarta-ma ca nu ma amuza chestii puerile. o fi `cute` clipul pentru unii.
    comic ar fi sa ma amuze! e identica situatia cu intrarea intr-un club a unui prieten fioros de vreo 250 de kg, controlat la usa de bodyguard. simte ceva metalic in buzunarul lui si intreaba alarmat ce are acolo. sa vezi cum dita namila, serioasa si impunatoare, scoate o macheta de ford mustang si incepe sa barnaie cu ea pe pereti e destul de amuzant. ma impiedica orgoliul masculin sa rad la clipul tau;)) si nu sunt singurul care considera irelevanta faza, fara esenta umorului!

    RăspundețiȘtergere
  5. true. poate nu e amuzant, mai ales ca mi s-a mai spus. iti respect punctul de vedere si nici macar nu ma strofoc sa iti schimb ideile misogine, care nu iti fac deloc cinste

    RăspundețiȘtergere
  6. in spirit de gluma draga! o gluma buna depaseste barierele principiilor.

    cica dumnezeu dupa ce l-a facut pe adam s-a uitat chiorash la el si a zis:
    pot mai mult!

    RăspundețiȘtergere