e mag

">

sâmbătă, 20 februarie 2010

Fun?

Am venit in Italia atat pentru a invata dar si pentru a ma distra. Dupa cateva zile moarte, in care m-am uitat la filme, a venit vremea distractiei. Oare?:))
Modul de distractie al italienilor nu imi place nici pe departe. Se comporta precum oamenii din crasme noaptea. Stau toti in afara unui bar cu bautura in mana si sunt si foarte zgmotosi. Nu stiu cum oameni in toata firea pot sta ca niste caini sa bea o bere din picioare:P. Dincolo de asta, nu am vazut pe nimeni sa vrea sa danseze...hmm...iar noi, Erasmusii, chiar suferim.
O chestie draguta care imi place totusi la italieni este ideea de a servi un aperitiv seara, iar tu trebuie sa platesti doar bautura, in acesti bani fiind incluse gustari cate vrei tu. Asadar, daca esti infometat rau, e locul ideal:P
Maine ar trebui sa ma duc sa invat sa merg pe bicicleta. Nu stiu de ce, dar sunt foarte sceptica. Dar vedem. Va tin la curent>:D<.

3 comentarii:

  1. Sper ca nu o sa devii una de-a italienilor. si daca se va intampla te voi vedea la intoarcerea in tara cu ochii rosi de bautura si cu sticla in geanta...? :D nu cred. era doar o ipoteza...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai mai mers pe bicicleta? De ce nu ii inveti tu sa se distreze?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai gresit tara :-j - trebuia sa vii in Franta - am fost la un Bar Latino, si simteam ca numai eu stateam jos :))
    Si tu nu stii sa mergi pe bicicleta?! da' tu ce ai facut cand erai mica? :))
    Radu

    RăspundețiȘtergere