e mag

">

joi, 21 mai 2009

Gemeni cu tati diferiti


Acesti copilasi draguti au devenit vedete fara voia lor. Aspectul lor diferit este sursa celebritatii lor. Nu ar fi fost un lucru iesit din comun daca cei doi ar fi fost gemeni dizigoti. Insa "ciudateniei" o constituie faptul ca desi sunt gemeni, au tati diferiti. Tatal "oficial" a observat ca cei doi copii nu seamana intre ei si a solicitat un test de paternitate care i-a relevat faptul ca sansele ca cei doi sa aiba tati diferiti sunt de 99,99%. Mamica lor a recunoscut faptul ca a avut o relatie extraconjugala cam in aceeasi perioada in care a conceput copii. Sotul a iertat-o, dar ma pun putin in pielea lui. Ai doi copii gemeni de crescut, dar unul nu e al tau, ci o dovada a infidelitatii sotiei tale. Nu as vrea sa fiu nici in locul lui, nici al copiilor.
Cert e ca situatia este una bizara si ne face sa punem sub semnul indoielii toata biologia pe care am invatat-o pana acum.
P.S. Multa sanatate celor doi copilasi care cred ca sunt primii gemeni "vitregi"

duminică, 10 mai 2009

Pentru cei fara lipsa de ocupatie:P

De cateva saptamani...lumea s-a orientat catre alta categorie de jocuri. Nu mai sunt la moda jocurile care iti testeaza competentele si care te tin in priza toata durata lor. Nu mai trebuie sa rupi tastatura sau mouse-ul in 2, pentru ca noua generatie de informaticieni au creat un joc in care bataliile sunt random. Un joc pentru lenesii cei mai lenesi. Apropos de lenesi, LoveLover, un drag prieten, m-a tot rugat sa promovez acest joc. Cu cat eroul sau primeste mai multe accesari, el primeste mai multe arme...iar in bataliile (care oricum sunt random:P) castiga cam intotdeauna cel cu mai multe click-uri. Pana la urma...acest joculet este pentru cei care detin arta persuasiunii.
Cu un simplu click puteti vedea daca acest tip de joculet se muleaza sau nu pe personalitatea voastra.
http://adxxdbx.mybrute.com
Gusturile nu se discuta!

vineri, 8 mai 2009

Carti Gratis

Desi nu sunt adepta cartilor on-line si consider ca o poveste nu poate fi savurata chinuindu-ti ochii in fata calculatorului, va voi da un site de pe care puteti downloada numeroase carti. Cand am rasfoit lista lucrarilor...am fost placut surprinsa. Acolo gasiti deopotriva autori romani si straini, de la Cioran si Razvan Theodorescu pana la Paulo Coelho sau Stephenie Meyer.
Un site practic, numai bun pentru cei ecologisti, care prefera sa isi strice coloana si ochii decat sa omoare copaci.


http://80.69.83.61/digibook/index.php

USERNAME:digibook

PASSWORD:cartionline

marți, 5 mai 2009

Amadeus feat Roxana Iacob- Love in Sicilia

O melodie ce rascoleste inima oricui. O voce minunata acompaniata de 4 fete talentate si frumoase. Chiar daca acest blog nu are puterea de promovare pe care mi-as dori-o, tot pomenesc de persoanele pe care eu le consider demne de admirat. Un cantec poate prea smart pentru publicul roman, care, din pacate, nu are parte de notorietatea pe care o merita. Eu l-am descoperit pe National TV, un canal pe care stationez cateva secunde din motive de plictiseala.
Mi-am propus sa va bombardez cu sugestii vis-a-vis de ce sa ascultati. Aduc in fata voastra melodii valoroase din punctul meu de vedere, dar de care nu va impiedicati in fiecare zi.

luni, 4 mai 2009

Pentru relaxare..o portie de Florinel

Doresc sa va ofer o idee de un concediu placut si relaxant: Putna. Am avut ocazia sa petrec 2 zile minunate acolo si mi-am zis ca as fi prea egoista daca as pastra doar pentru mine ponturile de care am avut parte.
Daca doriti sa va simtiti ca acasa, va puteti caza la Pensiunea Florinel. Noi am avut un noroc foarte mare pentru ca am decis sa alegem aceasta pensiune, deoarece gazda s-a straduit din rasputeri sa ne faca sa ne simtim cat mai bine. Ne-a luat cu masina de la gara, si inca de la inceput ne-a delectat cu putina muzica munteneasca. Desi spiritul nostru tanar ne facea sa zambim pe sub mustati de multe ori, nu puteam insa sa nu apreciem inocenta si bunavointa gazdei. Conditiile de cazare au fost destul de bune, paturile fiind enorme:)) Fara sa exagerez, consider ca oricine isi poate petrece un weekend acolo cu mai putin de 100 RON. Cazarea pe noapte este de 60RON/camera. Iar de restul...se pot manca "bucate alese" traditionale la preturi ffff avantajoase.

Cu toate ca Putna este doar o comuna, cei de acolo si-au organizat teritoriul in asa fel incat sa nu te plictisesti. Te poti inchina in liniste la manastire, poti vizita muzeul, poti merge intr-o drumetie foarte scurta la Chilia lui Daniil Sihastru, iar piesa de rezistenta este....ta na na na... escaladatul pe dealul de pe care a tras Stefan cel Mare cu arcul pentru a identifica locul in care s-a ridicat ulterior manastirea.
Un loc unde copiii te saluta respectuos cu Hristos a Inviat si unde oamenii sunt foarte mandri daca iti pot fi de folos cu ceva...Observand o asemenea comunitate, dominata de bunatate neconditionata, pot spera in reusita turismului romanesc.
Sper sa ajungeti si voi cat de curand la Putna si cu mare drag va pot da numarul de telefon de la Pensiunea Florinel, unde veti petrece o vacanta plina de caldura.
Profit de acest post si va voi spune si eu : Hristos a inviat!