e mag

">

luni, 29 august 2011

De ce nu mai scriu

De doua saptamani nu am mai postat nimic. Coincidenta sau nu, tot de atunci m-am angajat. Mai mult, atunci mi s-a stricat incarcatorul de la laptop si cei de la firma de livrare tot imi zapacesc coletul.
Sper sa revin cat mai curand si cu lucruri care sa va atraga atentia!
XOXO PlouacuSoare!

joi, 11 august 2011

Statuie ciudata


Se pare ca si in Romania exista statui ciudate, si mai precis, in gradina zoologica din Piatra Neamt.
Imi tot chinui mintea si incerc sa imi dau seama de ce ai pune un cap langa o caruta intr-o gradina plina de copii? Poate ma lamuriti voi.

Moldova strikes again

Pe mine ma uimeste teribil numarul mare de persoane talentate din Republica Moldova. Simt ca sunt mai determinati decat romanii in a reusi si muncesc din greu pentru a-si urmari visele, inca din frageda pruncie. Cazul familiei Stratan este binecunoscut in intreaga lume si chiar inregistrat in Cartea Recordurilor, insa videoclipul pe care vi-l prezint azi va va arata ca nu este un caz singular.
Acesti doi copii danseaza cu o bucurie care trebuie sa fie reala, pentru ca imi e greu sa cred ca stiu sa isi controleze emotiile si sa mimeze un zambet la varsta lor. Sunt draguti foc, insa sincer nu imi place locul in care performeaza ei: la o nunta. Pot sa isi sacrifice copilaria pentru pasii de dans, dar parca mi se pare putin fortat ca ei sa munceasca inca de la 5 ani.