e mag

">

luni, 29 noiembrie 2010

Mai exista speranta

Probabil dupa ce a vazut ce am patit, aici, aici si aici, dar si dupa ce mi-a ascultat peripetiile in legatura cu infractionalitatea romaneasca si europeana, Black Shark s-a gandit sa imi ofere o solutie, daca nu pentru masina, macar pentru bicicleta.
Urmatorul videoclip era insotit de mesajul: ti-am rezolvat problema existentiala !

luni, 15 noiembrie 2010

Asa da!

Asa nu!



Voi ati cumpara produse cu o asemenea reclama?
Nici daca nu as fi un client ce nu a interactionat niciodata cu marketingul, eu tot nu m-as atinge de aceste produse.

luni, 8 noiembrie 2010

Ploua cu Soare




Desi nu fac o meserie din postarea de articole pe dragul meu blog, se pare ca incetul cu incetul imi creez un trademark.
In ultima vreme am descoperit in statisticile mele ca multe dintre cuvintele cautate pe google sunt plouacusoare blog.
Multi m-au supraapreciat de-a lungul acestor ani si au estimat un numar al vizitatorilor mei de 10 ori mai mare decat este. Asta m-a facut mandra (pentru ca probabil ei au considerat ca as putea fi citita de mai multi), dar m-a facut si sa ma gandesc daca nu cumva ar trebui sa fiu mai consecventa si sa postez mai des, eventual sa imi promovez cumva blogul.
Pana una alta, voi incerca sa va aduc in prim plan lucruri nu tocmai cunoscute pentru ca imi doresc sa va aduc un strop de soare intr-o zi cu ploaie.

vineri, 5 noiembrie 2010

Arta nu moare niciodata

si nici mostenirea literara pe care o lasa Adrian Paunescu. Am admirat acest poet dintotdeauna, iar prima poezie care a ajuns la sufletul meu a fost Repetabila povara (Ruga pentru parinti). Nu voi fi ipocrita sa spun ca ii cunosc toata opera, dar astazi, in ziua in care ne-a parasit, eu doresc sa imi exprim mandria ca acest poet este roman. Nu putem spune ca nu a fost apreciat la adevarata valoare, pentru ca nu este adevarat. Prin miscarea culturala Flacara, el a promovat spiritul tanar si creator al romanului si pentru asta a ramas in inimile multora, in ciuda interferintelorr lui cu viata politica, iar asta o stiu pentru ca am vrut de mult timp sa pun pe blog o poezie de a lui si am vazut pe youtube doar mesaje de maxima admiratie si iubire.

Da, suntem tristi ca a murit, dar sa fim bucurosi ca a lasat in urma o opera nemuritoare. Mai mult, eu chiar cred ca el a fost respectat pentru natura sa de poet in timpul vietii mai mult poate decat Eminescu.
Condoleante familiei si Romaniei!