e mag

">

joi, 27 mai 2010

Sange si ciocolata

sau Blood and Chocolate.
Un film care se bazeaza in fond pe o poveste cliseu, cu varcolaci si iubire imposibila. De ce mi-a atras totusi atentia si se afla pe acest blog? Pentru ca este filmat in Romania. In timp ce filmele romanesti promoveaza o imagine deplorabila si balcanica a tarii noastre, regizorii straini vin aici tocmai pentru ca au posibilitatea sa aiba cadre unice. Poate nu este cel mai bun film al tuturor timpurilor, dar nici nu va irositi 2 ore din viata daca il urmariti. Pe fete le pot convinge mai usor sa il vada si asta pentru ca il pot admira in toata splendoarea lui de mascul alfa pe Olivier Martinez. Pe baieti..nu stiu, poate actrita Maria Dinulescu, de care va spuneam acum aproape un an ca a jucat in videoclipul Peace a celor de la Depeche Mode.

duminică, 23 mai 2010

Sau

Daca imi invat motanul sa faca asa, Catalin, promit ca ti-l imprumut de ziua ta:P

Motan obraznic

Nu am inca poze cu Petricuta, insa am un filmulet cu un viitor Petricuta. Trebuie doar antrenat si voi ajunge sa il inchiriez:P

sâmbătă, 22 mai 2010

Ca romanii nu sunt altii

Gheorghe Zamfir si Adriana AnToni: Ca romanii nu sunt altii.
Nu ma asteptam ca Gheorghe Zamfir sa colaboreze cu o artista asociata mai tot timpul cu Taraf Tv, dar trebuie sa recunoastem ca totusi vocea ei nu face de rusine acest proiect.
Cred totusi ca Maestrul Gheorghe Zamfir merita o promovare mult mai buna si colaborari cu vedete internationale, precum a fost cea cu Vitas.
Sper sa nu il apreciem doar dupa ce nu va mai fi.

A murit regele. Traiasca regele!

Va anuntasem evenimentul tragic al disparitiei lui Petronel. Inca de cand am constientizat ca nu il vom mai revedea am demarat cautarile unui nou motan. Ce e drept, eu doar cu indicatiile. Am insistat sa fie tarcat, indiferent de culoare. Ieri, am vazut noua noastra mogaldeata. Ciufulit rau, cu ochi albastri, cu spatele negru si cu burta si labutele tarcate (nu am mai vazut niciodata combinatia aceasta si credeti-ma ca am vazut multe pisici in viata mea) si iubaret din cale-afara. Dupa doar cateva ore la mine acasa nu o mai lasa pe mama singura. Cat l-am vazut pe webcam, numai in sufletul alor mei se baga, ba chiar a si adormit pe pieptul lor.
Sunt convinsa ca au facut o treaba buna cu alegerea lui si sper ca macar el sa stea alaturi de noi mai mult timp.
P.S. Numele lui e Petrica.
P.S.S. Sper sa fie Petrica si nu Petricuta

joi, 20 mai 2010

Stiu, stiu:P

Am facut un test pe Facebook si rezultatul nu a facut decat sa imi confirme gandirea de pana acum. Poate mai scap si eu porumbei si folosesc o topica ciudata, dar stiu cand sa folosesc o cratima si sa scriu cuvintele intregi. Am stresat ani de-a randul persoane cu mania mea de a corecta, dar sper ca au inteles ca am facut-o pentru binele lor.
Esti o specie nobila si maiestuoasa, dar pe cale de disparitie. Gramatica nu iti e straina, esti atent la ce spui, stii sa te exprimi frumos si sa scrii corect. Probabil nu esti infailibil, dar e firesc. Probabil esti antipatic si ii corectezi pe toti la fiecare doua cuvinte, dar si asta e firesc. Important e spiritul tau de observatie si grija pe care o acorzi gramaticii - si pe buna dreptate, devreme ce un aspect ingrijit si un limbaj corect alcatuiesc cartea ta de vizita in societate.

Inca ma gandesc daca sa fac testul "Cat de nebun esti?":))

luni, 17 mai 2010

Numai una

Eram prin liceu cand aceasta melodia ma incanta pentru primele dati. Si acum o gasesc la fel de frumoasa, atat datorita versurilor patimase scrise de George Cosbuc cat si vocii linistitoare a fostilor solisti ai trupei Talisman.
Cand ma intorc in tara cred ca le voi da bunicilor mele aceasta melodie spre ascultare:P

duminică, 16 mai 2010

Cine este Mirela Boureanu?

Pentru mine, Mirela Boureanu este o frumoasa ieseanca, fata unei invatatoare ce preda la scoala unde am invatat eu, vecina de cartier, participanta la Ploaia de stele, unde a imitat-o cu succes pe Madonna, cantareata in diverse formatii de muzica populara. Insa Mirela este mai mult decat atat. Va las sa urmariti filmuletul ei de prezentare si dupa interpretarea ei a melodiei Blestem a Mariei Tanase.
P.S. Melodia Blestem este una dintre favoritele mele.


duminică, 9 mai 2010

Petronel...Dove sei?


Mi-a disparut iubirea. Nu stiu ce l-a suparat deodata, dar a decis (sau au decis altii pentru el) ca nu ii mai place la mine acasa. Sau poate nu a mai putut suporta distanta de mine si a pornit catinel spre Parma:( Cert e ca a lasat un gol destul de mare si sper sa gasim un motanel la fel de caristmatic care sa ne inveseleasca zilele.
Pisi:(