e mag

">

joi, 24 decembrie 2009

Craciun Fericit!

Craciun fericit, dragii mei prieteni. As fi putut sa atasez o felicitare draguta, dar cred ca mult mai expresiva este melodia Ninge pe Moldova. Iesenii mei vor simti mai mult spiritul sarbatorilor ascultand aceste versuri, dar sunt convinsa ca si ceilalti au invatat sa iubeasca acest oras al poeziei.
Multe cadouri si colindatori cat mai voiosi si melodiosi!

Salut :)


In urma cu o saptamana am fost extrem de uimita cand am vazut ca Oana Ojica imi daduse add pe messenger. Deja imi puneam o mie de intrebari...oare cine imi sparsese parola? ce interes ar avea, etc? pana cand am observat ca era o mica diferenta intre id-ul ce imi daduse add si id-ul meu. Sunt doar cuvintele inversate.
Mai mult de curiozitate am dat accept si am descoperit cu mare drag cu fata de 16 ani cu care am in comun numele si prenumele. Cred ca s-a creat o legatura de la inceput intre noi, deoarece tocmai coincidenta numelui noastru ne da senzatia ca ne cunoastem de ceva timp.
Oricum, ma bucur ca Oana Ojica este o fata talentata si cu bun simt si sunt mandra ca numele meu este in siguranta:P. Chiar nu imi doresc sa fiu asociata toata viata cu Stelian Ogica.
In poza este prezentat inceputul conversatiei noastre

duminică, 13 decembrie 2009

Ei, asta-i jenant!


Da..m-a miluit Mozilla Firefox cu o eroare simpatica rau. Nu stiu ce e jenant, nu stiu daca pentru ei sau pentru mine, dar ei declara cu bold ca este:P

Este delicios sa ai aplicatii in limba romana. O sursa zilnica de distractie.

Lady GaGa, star Sims 2

Ce are in comun Lady GaGa cu faimosul joc Sims? Un fan:)

Astazi am descoperit pe youtube niste videoclipuri Lady GaGa reloaded. Sunt transpuse aproape perfect in jocul Sims. sleepybum682 a stat probabil zile intregi pentru a realiza urmatoarele doua opere de arta:
Lady GaGa- Poker Face

Din pacate, sleepybum682 nu a putut reproduce si fundita din capul cantaretei, dar a inlocuit-o intr-un GaGa style cu niste urechi de iepuras.

Lady GaGa- Paparazzi

Al doilea videoclip, ireprosabil, la fel ca si primul. E destul de amuzant autorul/autoarea, care la inceput transmite un mesaj de genul"pastrati-va comentariile negative pentru voi. sa nu criticati roboteii". Nu as putea sa critic absolut nimic la acest video, mai ales ca acei robotei sunt dintr-o alta poveste, dar tot de a lui Lady Gaga (Videophone).

Felicitari celei/celui care a realizat aceste 2videoclipuri si abia astept sa le vad si pe restul

joi, 3 decembrie 2009

Mandria de a fi roman- argument

Unii m-au intrebat in urma articolului postat pe 1 Dec 2009 de ce sunt mandra ca sunt roman.

Am fost, sunt si voi fi intotdeauna mandra de nationalitatea mea pentru ca am avut o invatatoare care ne-a educat de mici in spirit patriotic. Nu poti sa te dezici de tara ta, cand timp de patru ani iti incepeai ziua cantand imnul Romaniei. Oricat de mult ti-ar gresi cei din politica sau din economia romananeasca, nu poti sa blamezi tara pentru greselile lor. Mai mult chiar, gandeste-te ce ai facut tu pentru Romania "dodoloata"?

In continuare aveti un filmulet care mie imi intareste sentimentul de mandrie. Sper ca dupa ce il vizionati sa se trezeasca si in sufletul vostru un sentiment de empatie fata de romanii de pretutindeni.

marți, 1 decembrie 2009

Traiasca Romania Dodoloata!

Desi azi dimineata m-am trezit foarte greu deoarece toata noaptea am fost chinuita de un motan cu atitudine, asta nu m-a impiedicat sa nu ma duc direct la dulapul unde imi tin un lucru de suflet. Plina de entuziasm, precum un copil pentru care vine intr-un tarziu Craciunul, am impodobit noua casa cu un drapel al Romaniei.

Din pacate, nu l-am putut pune la geamul meu, pentru ca nu l-ar fi putut vedea suficienta lume. Pentru a arata tuturor ca intr-adevar sunt mandra de faptul ca sunt romanca, steagul meu flutura impunator de la geamul surorii mele si poate fi vazut din strada de oricine isi arunca o privire asupra casei. Desi am primit ceva impresii din partea vecinilor. Sper ca la anul sa se vada mai des tricolorul in aceasta zona.

Sper ca si voi sunteti la fel de mandri de tara voastra si ca va purtati cu mandrie nationalitatea.

La multi ani, Romania!